play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Piekary Radio Piekary

Rozmowa Dnia

Bytomski restaurator: Dążymy do unicestwienia gastronomii

today2 lutego 2021

Background

Dzisiejszym gościem w Radiu Piekary był Arkadiusz Rajca, przedsiębiorca i właściciel restauracji Zelter w Bytomiu. W rozmowie z Marcinem Zasadą skomentował między innymi doniesienia o otwarciu branży: Nie nastawiamy się na to że 15 lutego nasi goście wrócą na sale.

-Który dzień zamknięcia, Pan liczył już ?
-Kalendarza adwentowego nie mam, bo to przestało być dla nas zabawne i śmieszne. Ale z tego co pamiętam to jest już 103 albo 104 dzień, od uwaga … od 14 dniowego zamknięcia.
– Zamknięto was na 14 dni witamy po 100 dniach?
-No jeszcze nie witamy…
– Czy są Pańskim zdaniem przesłanki żeby w końcu otwarta została również gastronomia ?
– Nie nastawiamy się na to że 15 lutego nasi goście wrócą na sale.

Autor: Marta Mosiołek


0%
Skip to content