play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Piekary Radio Piekary

  • cover play_arrow

    Ruda Śląska: Zaprosił kobietę do mieszkania, a następnie zgwałcił. Grozi mu kilkanaście lat więzienia Wojciech Czaputa

Polityka prywatności

KLAUZULA INFORMACYJNA
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych
z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Miejski Dom Kultury w Piekarach
    Śląskich z siedzibą w Piekarach Śląskich 41-940), ul. Bytomska 73;
  2. jeżeli chce się Pani/Pan skontaktować z nami, żeby uzyskać więcej informacji
    o przetwarzaniu Pani/Pana danych osobowych podajemy dane kontaktowe wyznaczonego
    przez nas inspektora ochrony danych osobowych:
    adres e-mail: iod@radiopiekary.pl;
    adres pocztowy: Inspektor Ochrony Danych, Miejski Dom Kultury w Piekarach Śląskich,
    ul. Bytomska 73, 41-940 Piekary Śląskie;
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu;
    1) organizacji konkursów oraz akcji promocyjnych, w których możesz wziąć udział;
    2) przechowywania danych dla celów archiwizacyjnych oraz zapewnienie rozliczalności
    (wykazania spełnienia przez nas obowiązków wynikających z przepisów prawa);
    3) umożliwienia nam wysłania do Pani/Pana newslettera Radia Piekary;
    4) umożliwienia nam wymiany korespondencji w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.
  4. odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą podmioty upoważnione na podstawie przepisów
    prawa
  5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji
    międzynarodowej;
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do momentu wniesienia przez Ciebie
    sprzeciwu w celach statystycznych i archiwizacyjnych;
  7. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania,
    usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia
    sprzeciwu;
  8. ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy
    uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy
    ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  9. podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne ale niezbędne do realizacji
    celów marketingowych;
  10. W celu usunięcia swojego adresu e-mail z bazy należy kliknąć w link znajdujący się w stopce
    przesłanej do Pani/Pana informacji. Będzie to równoznaczne z zaprzestaniem wysyłania
    newslettera.
  11. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany ani też w formie
    profilowania.
  12. Portal może wykorzystywać ciasteczka (cookies), które służą identyfikacji Twojej
    przeglądarki podczas korzystania z naszej strony internetowej. Ciasteczka nie zawierają
    żadnych danych osobowych.
  13. Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyżej polityki poprzez opublikowanie nowej na tej
    stronie.
0%
Skip to content