play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Piekary Radio Piekary

Radzionków

Przepis na… HALIBUTA Z GRILLA

today18 lipca 2020

Background

Dziś przedstawiamy kolejną propozycję z cyklu „Przepis na…”. Na talerzu mamy dla Was coś zdrowego i lekkiego. Tym razem serwujemy Wam pysznego halibuta z grilla. Danie proste i szybkie w przygotowaniu.

 

HALIBUT Z GRILLA

 

Składniki:

  • kilka kawałków surowego fileta z halibuta,
  • przyprawa do ryb,
  • świeży czosnek,
  • odrobina masła.

Sposób przygotowania:

Umytą rybę przyprawiamy czosnkiem i przyprawą do ryb. Dodajemy masło i całość zawijamy w folię aluminiową.

Układamy na rozgrzanym grillu lub wsadzamy do piekarnika. Pieczemy ok 10 minut.

Czytajcie nasze przepisy! W każdą sobotę o godzinie 9:00!

Smacznego!

Autor: Katarzyna Taras


0%
Skip to content