Radio Piekary Radio Piekary
Nowy Ład. Problemy z realizacją inwestycji Andrzej Zazgórnik
ZUPA POROWO-SEROWA
Składniki:
Sposób przygotowania:
Nalewamy wodę do garnka. Kroimy pora.
Do garnka wkładamy kostkę rosołową i serki. Następnie musimy wszystko razem zagotować. Mięso mielone przyprawiamy i formujemy w małe kuleczki. Przysmażamy na odrobinie oleju.
Przekładamy mielone do garnka z wywarem, gotujemy, zagęszczamy śmietaną.
Czytajcie nasze przepisy! W każdą sobotę o godzinie 9:00!
Smacznego!
Autor: Redakcja Radia Piekary
zupa porowo-cebulowa przepis na radio piekary przepis na... przepis na... zupę porowo-cebulową
RADIO PIEKARY 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |