play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Piekary Radio Piekary

  • cover play_arrow

    Ruda Śląska: Zaprosił kobietę do mieszkania, a następnie zgwałcił. Grozi mu kilkanaście lat więzienia Wojciech Czaputa

Radzionków

Przepis na… FASZEROWANY BOCZEK

Dziś przedstawiamy kolejną propozycję z cyklu „Przepis na…”. Na talerzu mamy dla Was coś pysznego. Tym razem serwujemy faszerowany boczek. To danie sycące, idealne na zimowe dni.   FASZEROWANY BOCZEK   Składniki: płat surowego boczku, przyprawy, mięso mielone, grzyby lub pieczarki, cebula, czosnek, olej.   Sposób przygotowania:  Mięso mielone przyprawiamy. Cebulę smażymy z grzybami i dodajemy do usmażonego mięsa. Przyprawiamy, dodajemy czosnek i mieszamy.     Mięso mielone kładziemy na […]

today28 listopada 2020

0%
Skip to content