play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
chevron_left
  • cover play_arrow

    Radio Piekary Radio Piekary

  • cover play_arrow

    Ruda Śląska: Zaprosił kobietę do mieszkania, a następnie zgwałcił. Grozi mu kilkanaście lat więzienia Wojciech Czaputa

Radzionków

Przepis na… PANIEROWANĄ KANIĘ W ZALEWIE

Dziś przedstawiamy kolejną propozycję z cyklu „Przepis na…”. Na talerzu mamy dla Was coś pysznego. Tym razem serwujemy panierowaną kanię w zalewie. Ta pyszna przekąska na pewno zasmakuje nawet najbardziej wybrednym smakoszom.   PANIEROWANA KANIA W ZALEWIE   Składniki: grzyby kanie, przyprawy, cebula, bułka tata, jajka, olej. Zalewa: 3 szklanki wody, 1 szklanka octu, 1 szklanka cukru, ziele angielskie, liść laurowy, 2 łyżeczki soli, 1 łyżeczka chili, 1 łyżeczka curry. […]

today26 września 2020

0%
Skip to content